За нас

Тридесет години в услуга на здравето в България.

„Агарта – ЦМ“ ЕООД е българска компания, с предмет на дейност: внос, дистрибуция и продажба на едро и дребно на медицински изделия, лекарствени продукти, дезинфектанти и медицинска апаратура.

Тридесет години, с усилена работа и професионализъм, печелим доверие  и се утвърдихме като надежден партньор на повече от 200 лечебни заведения, сред които УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов” , ВМА , УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛ“, множество университетски и общински болници, редица медицински центрове и кабинети.

Стремим се непрекъснато да подобряваме дейността си, като наша основна цел е да задоволим комплексно потребностите на нашите клиенти, чрез непрекъснато осъвременяване и обогатяване на гамата от висококачествени консумативи, които предлагаме.

Сертифицирани сме съгласно стандарта ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 и ISO 45001: 2018 от NQA Притежаваме разрешение за търговия на едро с медицински изделия с Рег. № IV-P-T/МИ/038 и разрешение за търговия на едро с лекарствени продукти с Рег. № BG/WDA/MP-0262л. документ за политика по качество, околна среда, здраве и безопасност при работа

Компанията ни разполага с необходимите ресурси за изпълнение на дейността си: офиси, обширни складови бази, собствена дрогерия, развита логистика и квалифицирани служители.

  „Агарта – ЦМ“ ЕООД е постоянно развиваща се компания, отворена за нови предизвикателства, чиято цел е да бъде надежден и коректен партньор на всички, които се стремят българското здравеопазване да достигне европейско ниво.