Полезно

Хирургически СТЕРИЛНИ ръкавици за еднократна употреба от SEMPERMED

С повече от 90 години научни изследвания и производствено ноу-хау, хирургическите ръкавици на Sempermed са символ на изключителна защита и професионализъм.
Преди всичко, хирургическите ръкавици Sempermed се отличават с уникалната си комбинация от перфектен захват, оптимални свойства на осезаемост и максимален комфорт. Широката продуктова гама от класически хирургически ръкавици и специални ръкавици със специфични свойства на продукта и материалите предлага правилното решение за всяка нужда.
Компетентността на европейския производител, съчетана с персонално обслужване на местно ниво, прави Sempermed решението на вашите проблеми по отношение на всички въпроси, свързани с хирургическите ръкавици.

ОПТИМАЛНА ЗАЩИТА

Върхово представяне с такт

Вие работите в силно чувствителна област, която изисква прецизна двигателна активност и оптимална осезаемост. Решаващият фактор за максимална защита с отлични свойства на осезаемост е дебелината на стената. Поради съпротивлението на слоя латекс при всички хирургически ръкавици Sempermed, дебелината на стената на ръкавиците е намалена до ниво, което ви предлага неограничени свойства на осезаемост и в същото време гарантира максимална защита.

НЕУМОРНА И БЕЗОПАСНА РАБОТА

Максимален комфорт

Изискванията на хирургията за напълно анатомично оформени ръкавици, които ви позволяват да работите неуморно, бяха в основата на многогодишната работа при разработване формата на ръкавицата. Ръкавицата има форма на спокойна ръка с естествени, извити пръсти, и гарантира, че ще можете да работите неуморно с хирургическите ръкавици Sempermed.
Други основни функции на формата на ръкавиците Sempermed са допълнително широката вътрешна страна, която намалява признаците на умора, както и коничната форма на маншета, настроена според анатомията на китката, а кръглите ръбове осигуряват защитна граница към хирургическата престилка.

СЪВЪРШЕНО НАСОЧВАНЕ НА ИНСТРУМЕНТА

Сигурен захват, който създава чувство за защита

Перфектната хирургическа ръкавица никога не е хлъзгава, но в същото време инструментите не трябва да се залепват за нея. С цел да създадем съвършената ръкавица, повърхността на потопяемите порцеланови форми за ръкавиците Sempermed е грапава и по този начин гарантира, че с ръкавиците се хваща идеално. Захватът е оптимизиран и от по-нататъшна химична обработка на повърхностна.
В рамките на гамата хирургически ръкавици Sempermed, Sempermed Supreme Plus Ви предлага максимално добър захват и в същото време съчетава изключителна защита, идеална осезаемост и съвършено насочване на инструмента!

ПАТЕНТОВАНА ТЕХНОЛОГИЯ

Структура на подплатата, подобна на паяжина – лесни за слагане

Патентована синтетична подплата, хирургическите ръкавици без талк, няма гладка повърхност; за сметка на това структурата, подобна на паяжина, значително намалява съпротивлението на триене при слагане на ръкавиците. Структура прави по-лесно плътното прилепване на ръкавицата към повърхността на кожата и по този начин увеличава удобството при носене.
Широката гама хирургически ръкавици без талк за различни нужди е стандарт, основан на медицински, човешки и здравни фактори, който се разбира и без думи.

СМЯНА НА РЪКАВИЦИТЕ ПО ВРЕМЕ НА ОПЕРАЦИЯТА

Според проучвания, 10-45% от всички хирургически ръкавици се късат в зависимост от съответното приложение. До 50,5% от тези перфорации се получават в рамките на първите 30 минути на операцията (виж статии на PubMed: „Рискове от перфорация на хирургическите ръкавици”, Норвегия, март, 2007 г. и „Норми на перфорация на ръкавиците в откритата белодробна хирургия”, Виена, 1999 г.). По време на по-дългите операции се получава и потене между повърхността на кожата и ръкавицата. Специалната подплата на хирургическите ръкавици Sempermed ги прави много лесни за слагане.

ДВОЙНА РЪКАВИЦА – Двойна защита

В особено трудни ситуации или при високо рискови пациенти, две ръкавици, носени една върху друга, осигуряват максимална защита. Хирургическите ръкавици Sempermed гарантират, че две ръкавици могат да се носят една върху друга без никакви проблеми. Препоръка: Вътрешната ръкавица трябва да бъде половин размер по-голяма от стандартния ви размер. В специално разработения, автоматизиран довършителни процес Semperit, Sempermed ръкавиците се измиват няколко пъти. В резултат на това, дразнещите кожата вещества, получени в резултат от производството и съдържанието на протеин в естествения каучуков латекс, са сведени до минимум, което е технически възможно. Това намалява риска от полепване на частиците от талка в операционната зала и образуването на значителни грануломи върху пациента.

ОТГОВОРНОСТ ЗА ПОКОЛЕНИЯТА, КАЧЕСТВО ОТ СЪРЦЕТО НА ЕВРОПА

С производството на хирургически ръкавици Sempermed не само поема отговорност за вашата защита, но и за благополучието на бъдещите поколения. За нас производството с екологични високотехнологични процеси и машини, както и намаляването на използваните агресивни химикали в довършителните работи чрез иновативни методи и постоянна екологична оптимизация на производствените процеси се разбира и без думи.
В допълнение към научноизследователската и развойна дейност, защитата и качеството са основен приоритет при Sempermed. В резултат на постоянно високото качество на продукта и постоянния стремеж към съвършенство, нашите ПК стойности (приемливо качество – един от най-важните критерии за качество в производството) са по-ниски от законоустановената граница на ПК. Централното разположение на нашата производствена база в Европа с максимални изисквания за контрол на качеството и на научните изследвания и развитието на най-високо европейско ниво е нашият принос към вашата защита.